Steeds vaker ontvangen wij gasten voor een Private Dining

De afgelopen weken mochten wij steeds vaker groepen vanaf 12 personen ontvangen voor een besloten Private Dining. Er valt te kiezen uit een drie of vier gangen menu die aan tafel worden geserveerd. In principe is er keuze uit meerdere, totaal verschillende, couverts. De klassieke Toscaanse boerenkeuken, the Royal Thai Kitchen, een Frans menu met Confit ‘d Canard of een Spaanse tapasmenu. En in de zomer een BBQ menu in de tuin. In overleg kunnen wij ook een speciaal menu samenstellen voor onze gasten.

U dineert in het gastvrije Historisch Delfshaven, een oase van rust in onze bruisende stad. De gasten krijgen onze persoonlijke aandacht en uw gezelschap dineert in een ruimte die eerder doet denken aan een huiskamer dan aan een restaurant. De ruimte is exclusief voor u gereserveerd. Door het akoestisch plafond ontstaat een mooi gedempt geluid waarvoor gasten hun waardering uitspreken. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van de tuin achter ons pand, dat onderdeel is van het Rijksmonument Henkes Distilleerderij De Ooievaar.

Onze gasten zijn tot nu groepen van diverse samenstellingen en met vele aanleidingen. Van familie- of vriendengroep die iets te vieren hebben met een bijzondere verjaardag, afstudeerfeestje, promoties, weddingsparty of babyshower. Daarnaast ontvangen wij een toenemend aantal zakelijke reserveringen die hier een overleg hebben met een Private Dining.

Wij leggen u graag uit welke mogelijkheden er zijn. Wij zijn creatief genoeg om ook bijzondere wensen te vervullen.