Private Dining

Private Dining*

Iets te vieren met familie of vrienden? Bij Loes Delfshaven is vanaf 12 personen voor een Private Diner te reserveren. In een gemoedelijke sfeer besteden wij persoonlijke aandacht aan onze gasten die voor deze exclusieve avond hebben gereserveerd.

Er zijn verschillende arrangementen mogelijk. Zo serveren wij graag een, aan tafel geserveerde, private dining van drie of vier gangen, met mogelijkheid te kiezen voor een pittig menu uit de Royal Thai Kitchen: Private-Dining Thais, een klassiek Italiaans menu: Private-Dining-Italiaans of een Frans menu met Confit de Canard : Private Dining Wintermenu. Wij verrassen jullie dan met een drie of vier gangen menu.

://www.khn.nl/uvh-nl

 

Ook is het mogelijk om in overleg een buffet naar wens te serveren zoals, tapas, stampotten, curry’s of een zomerse BBQ.

Nieuw is de Thaise BBQ als Private Dining in de tuin van Bij Loes Delfshaven.

BBQ menu 

’s Zomers bieden wij de mogelijkheid voor een Thaise BBQ Bij Loes in de tuin met een lopend buffet. Heel geschikt voor een ongedwongen samenzijn met buren, vrienden of familie. Bij regen kunnen wij de tuin deels overdekken. Samen met de binnen-accommodatie, is de BBQ geschikt voor zeker 40 gasten*)

*Op alle arrangementen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing.

010 4773453 / 06 53225056 of
mail astrid@bijloesdelfshaven.nl

 

 

SaveSave