Private Dining

Private Dining*

Iets te vieren met familie of vrienden? Bij Loes Delfshaven is vanaf 12 tot maximaal 20 personen** voor een Private Diner te reserveren. In een gemoedelijke sfeer besteden wij persoonlijke aandacht aan onze gasten die voor deze exclusieve avond hebben gereserveerd.

Er zijn verschillende arrangementen mogelijk. Zo serveren wij graag een, aan tafel geserveerde, private dining van drie of vier gangen, met mogelijkheid te kiezen voor een pittig menu uit de Royal Thai Kitchen: Private-Dining Thais, een klassiek Italiaans menu: Private-Dining-Italiaans , een Frans menu met Confit de Canard : Private Dining Wintermenu of een Spaanse Tapasavond Private Dining Tapasmenu. In onderling overleg is ook mogelijk om een wensmenu samen te stellen. Wij informeren u graag.

Ook is het mogelijk om voor groepen tot 20 personen in overleg een couvert naar wens te serveren zoals, tapas, stampotten, curry’s of een zomerse BBQ.

BBQ menu 

’s Zomers bieden wij de mogelijkheid voor een Thaise BBQ Bij Loes in de tuin. Heel geschikt voor een ongedwongen samen zijn met buren, vrienden of familie. Bij regen kunnen wij de tuin deels overdekken. Samen met de binnen-accommodatie, is de BBQ geschikt voor maximaal 20 gasten**)

*Op alle arrangementen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. http://www.khn.nl/uvh-nl

** Bij een bezetting van maximaal 20 personen gaan wij uit dat ook de  tafels van 4 personen maximaal bezet kunnen worden. Voorwaarde is wel dat wij vooraf hebben kunnen vaststellen dat een dergelijke opstelling verantwoord is.

010 4773453 / 06 53225056 of
mail astrid@bijloesdelfshaven.nl

 

SaveSave