Exposities

Vanaf 16 augustus exposeert Mariëtte Scholtens- de Jongh haar werk Bij Loes Delfshaven.

 

Art Studio Jet

Mariëtte Scholtens – de Jongh (1983) is de kunstenares achter Art Studio Jet. Na haar studie Business Administration aan de VU afgerond te hebben, heeft zij vele jaren als Project Manager gewerkt bij verschillende bedrijven in Nederland en Zweden. in 2017 heeft zij echter het roer omgegooid en besloten haar hart te volgen en zich volledig te focussen op het kunstenaarsschap; iets wat haar met de paplepel is ingegoten doordat zij als jong meisje al rondliep in het atelier van haar overgrootoom Dick Bruna.

 

 

Rotterdam – Buildings & City Scapes, nu deels te zien in “Bij Loes Delfshaven”, is een van haar eerste collecties. De collectie wordt gekenmerkt door vrolijke kleuren die van het doek spatten. Het platte vlak van Mondriaan is een grote inspiratiebron voor deze collectie geweest. Mariëtte heeft deze stijl een eigentijdse twist gegeven en verbindt door middel van patronen op speelse wijze de voor- en achtergrond van de schilderijen. Een aantal iconische gebouwen in Rotterdam, zoals de Millenniumtoren en de Montevideo, zijn de hoofdrolspelers van deze collectie.

 

Meer werken uit deze collectie en haar andere collectie “Animals” kunnen bekeken worden op haar website: www.artstudiojet.com daarnaast is Art Studio Jet ook te volgen op Instagram @artstudiojet

 

 

Vragen? Neem gerust contact op via hello@artstudiojet.com