Lunchkaart

Click here for the English menu

Naast de kaart kunt u ook een verrassingslunch bestellen of genieten van het dagmenu.

Brood

Onderstaande gerechten worden vers bereid en geserveerd met geroosterd desembrood en huisgemaakte dressings. Het desembrood wordt voor ons gebakken door Hopper Artisian Bakery in Rotterdam.

Zalmbonbon
€ 9,95

Gerookte zalm, gevuld met roerei op een bedje van botersla, rucola en dressing. Geserveerd met een bolletje boter en huisgemaakte pesto. Klassiek gerecht!

Omelet Bospaddenstoelen
€ 8,95

Omelet met verse bospaddenstoelen, zwarte truffelolie, tomatentapenade, mesclunsalade, balsamicodressing, verse tijm en bieslook.

Ei-burger 010
€ 7,95

Knapperig gebakken bacon, zacht gegaarde eieren, gesmolten kaas, botersla, rucola, komkommer, tomaat, mosterdmayonaise en huisgemaakte dressing. Ech wel!

Gerookte zalm
€ 8,95

Gerookte zalm met gedroogde furikakekruiden, salade met soja-serehdressing, taugé met citroenraspolijfolie en sesamzaadjes. Een gerecht met een Japanse twist. Proberen!

Vitello tonato
€ 9,75

Uit eigen oven gegaarde kalfshaas in groene mosterd-dragonmarinade, salade met dressing en tonijnmayonaise, kappertjes en haricot verts met grove mosterd. Klassiek gerecht met een knipoog naar salade Nicoise.

Livarham
€ 9,75

Gedroogde ham van een Limburgs kloostervarkentje, salade met dressing, zongedroogde tomaatjes en een tapenade van uitgebakken spekjes, zilveruitjes en pijnboompitten en kalfsfond dressing. Een uitgesproken smaaksensatie!

Beenham
€ 6,95

Betuwse beenham op een  salade met dressing, mosterdmayonaise en zongedroogde tomaatjes. Hoe lekker kan een broodje ham zijn!

Boerenkaas
€ 5,95

Stolwijker belegen boerenkaas, mosterdmayonaise, rucola en tomaat. Eenvoudig en lekker!

Hüttenkäse/Banaan
€ 6,95

Romige hüttenkäse op een salade met dressing, banaanslices, pecannoten en acaciahoning. Een verrassende smakelijke vegetarische lunch!

Humus
€ 5,95

2 canelles van humus, waarvan één met cayennepeper en één metkoriander op een bedje van rucola, geroosterde paprika en pijnboompitjes. Ook voor vleeseters een culinaire uitdaging!

Extra snee geroosterd desembrood
€ 1,00

Tosti’s

Geitenkaas met vijgenjam en walnoten.
€ 5,50

Geitenkaas met tomatentapende, paprika en pijnboompitten.
€ 5,95

Boerenkaas met chorizo.
€ 5,50

Ham/kaas beenham en belegen boerenkaas.
€ 5,50

Kaas  belegen boerenkaas.
€ 5,00

Maaltijdsalades

Couscous
€ 11,50

Vegetarische salade van couscous, zoetzure pompoen, feta, rozijnen, zongedroogde tomaatjes, olijven, verse munt, dressing en huis gefrituurde pappadumslices. Aanrader!

Thaise Tonijn
€ 11,50

Tonijn en gebraden kalfsgehakt, aangemaakt met gemberwortel, rode ui, limoen, chilipeper, knoflook op een bedje van knapperige salade met soja-serehdressing, koriander, seroendeng, geserveerd met huis gefrituurde emping en kroepoek. Een heerlijke smaakexplosie!

Maaltijdsoep

Rijk gevulde vissoep
€ 10,95

Huisgemaakte vissoep op basis van kreeftenfond, rijk gevuld met kabeljauw, zalm, koolvis, in knoflook gebakken garnalen, zeevruchten, groenten en gebakken uienringen. Afgemaakt met knoflook-chilipeperolie en room, geserveerd met knoflook desembrood. Wordt per portie vers bereid. Populair gerecht!

Als voorgerecht

Yoghurt
€  6,95

Griekse yoghurt, biologische crusli & honing.
€ 4,50

Griekse yoghurt, vers fruit & honing.
€ 5,00

Griekse yoghurt, dagvers fruit, biologische crusli & honing.
€ 5,50

Fruit

Mix van dagvers seizoen fruit
€ 4,50

 

Meer informatie?

010 4773453 / 06 53225056 of
mail astrid@bijloesdelfshaven.nl

SaveSaveSaveSave