Reserveren

Reserveren uitsluitend telefonisch
010 4773453 / 06 53225056 of
mail astrid@bijloesdelfshaven.nl 

Wij maken geen gebruik van Iens.nl, Seatme, Couvert of andere reserveringssites omdat wij persoonlijk contact voorkeur geven. Wij bespreken dan ook graag vooraf met onze gasten welke wensen wij mogelijk kunnen vervullen. Een fijne dag voor onze gasten is voor ons een motivatie!

Lunch bij Loes

Bij Loes Delfshaven wordt steeds vaker gevonden en het gebeurt regelmatig dat wij mensen teleur moeten stellen omdat alle tafels bezet zijn. Wij adviseren dan ook om vooraf te informeren of er nog plaats is.

Private Dining is te reserveren op alle dagen vanaf 12 personen, ook als optie*.

Hieronder onze actuele besloten reserveringsagenda voor 2018

 

Zondag 19 augustus besloten gereserveerd voor een familiefeest met Thaise BBQ in de tuin.

 

Donderdag 4 oktober besloten gereserveerd voor een trainingsdag Erasmus Medisch Centrum.

 

Zaterdag 6 oktober vanaf 17.00 uur besloten gereserveerd voor een Private Dining voor de vrijwilligers van de Pilgrimfather kerk.

 

Zaterdag 17 november gereserveerd van 9.30 tot 17.00 uur voor een besloten meeting van de NVWS.

 

 

 

*
Bij een optie reserveren is het altijd vrijblijvend mogelijk. Mocht zich echter een aanvraag voor reservering melden,  dan nemen wij altijd eerst contact op met degene die de optie heeft genomen. De optie vervalt uiterlijk 7 dagen voor datum tenzij anders is afgesproken. Bij een reservering zijn de voorwaarden UVH onverminderd van toepassing. Voor meer informatie: https://www.khn.nl/uvh-nl