Reserveren en Reserveringen

Lunch bij Loes

Bij Loes Delfshaven worden steeds vaker gevonden en het gebeurt dan ook steeds vaker dat alle tafels bezet zijn. Wilt u weten of er nog plaats is neem dan eerst contact met ons op of reserveer per mail of telefonisch.

Reserveren uitsluitend telefonisch
010 4773453/06 53225056 of
mail astrid@bijloesdelfshaven.nl 

Wij maken geen gebruik van thefork.nl, Seatme, Couvert, DiningCity, of andere bestaande of toekomstige reserveringssites omdat wij persoonlijk contact met onze gasten de voorkeur geven en wij geen kosten voor reservering in rekening willen brengen. Wij bespreken graag en vrijblijvend de vele mogelijkheden. Een fijne dag voor onze gasten is voor ons de ultieme motivatie!

Private Dining is te reserveren op alle dagen vanaf

Evenement!: Zaterdag 9 november: Herrie in Historisch Delfshaven. Optreden van verschillende bands in de Delfshavense Horeca rond de haven. Toegang vrij, consumptie warm aanbevolen.

Donderdag 14 november gehele dag besloten gereserveerd voor een seniorendag Erasmus MC.

Woensdag 20 november vanaf 17.00 uur besloten voor een bijeenkomst Reinier de Graaf Kliniek met aansluitend Private Dining.

Donderdag 12 december vanaf  17.30 besloten gereserveerd voor een bestuursvergadering met aansluitend een Private Dining.

Vrijdag 13 december vanaf 16.00 uur besloten gereserveerd voor een borrel met Private Dining Soroptimisten.

Zaterdag 14 december vanaf 17.00 uur besloten gereserveerd voor een Private Dining.

AGENDA 2020

Donderdag 30 januari t/m woensdag 5 februari gesloten.

* Bij een optie heeft de optant altijd de eerste keuze. Mocht er nog een aanvraag voor deze datum worden ingediend dan nemen wij eerst contact op met de optant. Voor een reservering zijn de voorwaarden UVH onverminderd van toepassing. Voor meer informatie: https://www.khn.nl/uvh-nl