Reserveren en Reserveringen

Lunch bij Loes

Bij Loes Delfshaven worden steeds vaker gevonden en het gebeurt dan ook steeds vaker dat alle tafels bezet zijn. Wilt u weten of er nog plaats is neem dan eerst contact met ons op of reserveer per mail of telefonisch.

Reserveren uitsluitend telefonisch
010 4773453/06 53225056 of
mail astrid@bijloesdelfshaven.nl 

Wij maken geen gebruik van thefork.nl, Seatme, Couvert, DiningCity, of van andere bestaande of toekomstige reserveringssites omdat wij persoonlijk contact met onze gasten de voorkeur geven en wij geen kosten voor reservering in rekening willen brengen. Wij bespreken graag en vrijblijvend de vele mogelijkheden. Een fijne dag voor onze gasten is voor ons de ultieme motivatie!

Private Dining is te reserveren op alle dagen vanaf 12 personen, ook als optie * te reserveren.

Donderdag 3 oktober vanaf 15.30 uur besloten gereserveerd voor een bedrijfsborrel met aansluitend Private Dining 18 gasten.

Zaterdag 5 oktober dag- en avondreservering.

Zondag 6 oktober dag- en avondreservering.

Maandag 7 oktober t/m woensdag 16 oktober gesloten i.v.m. onderhoud.

Evenement!: Zaterdag 26 en zondag 27 oktober, 9e Restauratie- en Taxatiebeurs in Historisch Delfshaven in het Zakkendragershuisje, Voorstraat 13. Open van 10.30 tot 17.00 uur. Restaurant Bij Loes Delfshaven geopend op deze dagen van 10.00 tot 17.30 uur. Reserveren mogelijk.

Zaterdag 26 oktober vanaf 18.00 besloten gereserveerd voor een Private Dining

Evenement!: Zaterdag 9 november: Herrie in Historisch Delfshaven. Optreden van verschillende bands in de Delfshavense Horeca rond de haven. Toegang vrij, consumptie warm aanbevolen.

Donderdag 14 november gehele dag besloten gereserveerd voor een seniorendag Erasmus MC.

* Bij een optie heeft de optant altijd de eerste keuze. Mocht er nog een aanvraag voor deze datum worden ingediend dan nemen wij eerst contact op met de optant. Ook voor een reservering zijn de voorwaarden UVH onverminderd van toepassing. Voor meer informatie: https://www.khn.nl/uvh-nl