Reserveren

Tot nader order is Bij Loes op last van de overheid gesloten. Alle reserveringen tot 1 juni 2020 zijn geannuleerd.

Lunch bij Loes

Bij Loes Delfshaven worden steeds vaker gevonden en het gebeurt dan ook steeds vaker dat alle tafels bezet zijn. Wilt u weten of er nog plaats is neem dan eerst contact met ons op of reserveer per mail of telefonisch.

Reserveren uitsluitend telefonisch
010 4773453/06 53225056 of
mail astrid@bijloesdelfshaven.nl 

Wij maken geen gebruik van thefork.nl, Seatme, Couvert, DiningCity, of andere bestaande of toekomstige betaalde reserveringssites omdat wij graag persoonlijk contact met onze gasten hebben. Wij bespreken graag en vrijblijvend de vele mogelijkheden. Een fijne dag voor onze gasten is voor ons de ultieme motivatie!

Private Dining is te reserveren op alle dagen vanaf 12 tot 38 personen*.

Hieronder de actuele reserveringsagenda.

AGENDA 2020

Optie*: Zaterdag 13 juni voor een besloten verrassingslunch voor ca 32 personen.

Zaterdagavond 13 juni besloten gereserveerd voor een Private Dining vriendenclub.

Optie*: Zaterdagavond 20 juni besloten reservering voor een verjaardagsfeest met Private Dining.

Zaterdag 1 augustus: De Nacht van de Pelgrims. Groots nachtevenement tot 2.00 uur ‘s nachts met speciale openingstijden horeca en diverse activiteiten. Ook Bij Loes Delfshaven. Nadere bekendmakingen volgen.

Vrijdag 11 december vanaf 17.00 besloten gereserveerd voor een Private Ding van de Soroptimisten.

* Het is altijd mogelijk om voor een datum een optie te nemen.  Deze is vrijblijvend tot uiterlijk 4 dagen voor datum. Bij een optie heeft de optant altijd de eerste keuze. Mocht er nog een aanvraag voor deze datum worden ingediend dan nemen wij eerst contact op met de optant. Voor een reservering zijn de voorwaarden UVH onverminderd van toepassing. Voor meer informatie: https://www.khn.nl/uvh-nl