Private Dining

Private Dining*

Iets te vieren met familie of vrienden? Bij Loes Delfshaven is vanaf 12 tot maximaal 30 personen** voor een Private Diner te reserveren. In een gemoedelijke sfeer besteden wij persoonlijke aandacht aan onze gasten die voor deze exclusieve en besloten avond hebben gereserveerd.

Er zijn verschillende arrangementen mogelijk. Zo verzorgen wij graag een, aan tafel geserveerde, private dining van drie of vier gangen, met mogelijkheid te kiezen voor een pittig menu uit de Royal Thai Kitchen: Private-Dining Thais, een klassiek Italiaans menu: Private-Dining-Italiaans , een Frans menu met Confit de Canard : Private Dining Wintermenu of een Spaanse Tapasavond Private Dining Tapasmenu. In onderling overleg is ook mogelijk om een wensmenu samen te stellen. Wij informeren u graag.

Helaas is het niet meer mogelijk om, zoals op de foto, dat gasten aan een grote tafel kunnen dineren. In de nieuwe opstelling mogen 4 gasten**) aan één tafel plaats nemen. Op deze wijze is het ons gelukt om voor groepen tot maximaal 30 personen met voldoende afstand een veilige en ontspannen diner te serveren, zonder plexiglasschermen of storende markeringen.

BBQ menu 

’s Zomers bieden wij de mogelijkheid voor een Thaise BBQ Bij Loes in de tuin. Heel geschikt voor een ongedwongen samen zijn met buren, vrienden of familie. Bij regen kunnen wij de tuin deels overdekken. Samen met de binnen-accommodatie, is de BBQ geschikt voor maximaal 26 gasten**)

*Op alle arrangementen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. http://www.khn.nl/uvh-nl
** Bij een bezetting van maximaal 30 personen gaan wij uit dat ook de  tafels van 4 personen maximaal bezet kunnen worden. Voorwaarde is wel dat wij vooraf hebben kunnen vaststellen dat een dergelijke opstelling verantwoord is.

010 4773453 / 06 53225056 of
mail astrid@bijloesdelfshaven.nl

 

SaveSave