Over bij Loes

bijloesdelfshaven.nl/…/Salades-van-het-bord-2020.docx

SONY DSC

Bij Loes Delfshaven, is een klein gezellige lunchrestaurant midden in het pittoreske Historisch Delfshaven waar Astrid, Frank en Liesbeth (h)eerlijke gerechten serveren.

Je kunt er koffie drinken van de Rotterdamse koffiebrander Giraffe Coffee Roasters Koffie 2020 met huisgemaakt gebak. De thee komt van Theemaas  Thee 2020 en de vruchtensappen worden vers geperst.

Naast de klassiekers uit onze vaste menukaart  Lunchkaart 2020 serveren wij ook nieuwe, seizoengebonden, gerechten Dagkaart 2020 en op vrijdag- en zaterdagavond een diner.

Besloten partijen of zakelijke ontmoetingen

SONY DSC

De locatie is ook zeer geschikt voor besloten zakelijke ontmoetingen zoals werkoverleg, vergadering, ontbijt- of lunchsessie, presentaties en trainingen. De accommodatie is voorzien van een white-board, flip-over, smartscreen, beamer, vergadertafel en lessenaar. Alle faciliteiten zijn inclusief. Bij Loes biedt een flexibele werkplek met gratis wifi.

 Je kunt Bij Loes ook (besloten) reserveren voor een familieontbijt, lunch, brunch, kinderfeestje, een party, vrijgezellenfeest, weddingsparty of Private Dining vanaf 12 personen, op alle dagen van 07.00 tot 22.00 uur.

Exposities

Bij Loes exposeren lokale kunstenaars en vind je er informatie over Historisch Delfshaven.

Meer informatie?

010 4773453 / 06 53225056 of
mail astrid@bijloesdelfshaven.nl

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave