Reserveren mogelijk na beƫindiging van de restricties.

 

Lunch of diner Bij Loes.

Bij Loes is van donderdag t/m zondag van 12.00 tot 18.00 uur geopend voor de lunch. Iedere vrijdag- en zaterdagavond kunt u van 17.00 uur ook dineren.

Conform de nieuwe horecaregels dient u vooraf te reserveren. Voor lunch en diner mag dat ook aan de deur. Wilt u weten of er nog plaats is neem dan eerst contact met ons op of reserveer per mail of telefonisch.

Private Dining en (zakelijke) bijeenkomsten.

Voor (zakelijke) bijeenkomsten en voor Private Dining is alle dagen te reserveren. Wij hebben plaats voor 18 tot maximaal 24 gasten.

Afhankelijk van de groepssamenstelling delen wij de beschikbare ruimte, voor ieder diner of bedrijfsmeeting, veilig in met voldoende onderlinge ruimte tussen de gasten zonder hinderlijke plexiglas schermen of storende markeringen. Er moet mede daarom altijd vooraf worden gereserveerd.

Ons restaurant beschikt over een ventilatiesysteem waarbij de buitenlucht rechtstreeks wordt gebruikt om de lucht te verversen.  

Reserveren uitsluitend telefonisch
010 4773453/06 53225056 of
mail astrid@bijloesdelfshaven.nl 

Wij maken geen gebruik van thefork.nl, Seatme, Couvert, Groupon, DiningCity, of andere bestaande of toekomstige betaalde reserveringssites omdat wij persoonlijk contact met onze gasten willen hebben. Wij bespreken graag en vrijblijvend de vele mogelijkheden. Een fijne dag voor onze gasten is voor ons de ultieme motivatie!

Private Dining is te reserveren op alle dagen vanaf 12 tot 20 personen*.

Hieronder de actuele reserveringsagenda.

* Het is altijd mogelijk om voor een datum een optie te nemen.  Deze is vrijblijvend tot uiterlijk 4 dagen voor datum. Bij een optie heeft de optant altijd de eerste keuze. Mocht er nog een aanvraag voor deze datum worden ingediend dan nemen wij eerst contact op met de optant. Voor een reservering zijn de voorwaarden UVH onverminderd van toepassing. Voor meer informatie: https://www.khn.nl/uvh-nl