Zakelijk

U kunt Bij Loes op afspraak, op alle dagen, terecht voor een besloten zakenlunch, een werkontbijt, trainingssessie, presentatie of vergadering.

Zo houdt Marlies Dekkers hier regelmatig overleg, wordt bij herhaling gereserveerd voor een training van een Hoogheemraadschap, verzorgden wij een besloten lunch voor de EUR Huisartsenopleiding, een diner voor de radiologen van het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht, een afscheidslunch van een bankrelatiemanager, een personeelsoverleg in de zorgsector, een feestelijke afsluiting van een promotie, afstudeerfeestje en nog veel meer.

Zakelijk

In toenemende mate wordt Bij Loes Delfshaven ook gevonden door het zakenleven voor een besloten sessie met lunch of aansluitend Private Dining. In aanvang veelal regionaal gevestigde bedrijven, nu ook steeds meer bedrijven uit het hele land die een meting combineren met een bezoek aan Rotterdam. Desgewenst kunnen wij een arrangement aanbieden met één van onze relaties die stadswandelingen en architectuur-rondleidingen organiseren.

Naast een vergadertafel is er een beamer, flatscreen, flip-over, whiteboard en een lessenaar (alle faciliteiten inbegrepen).  De ruimte is in principe, dagelijks van 07.00 uur tot 22.00 uur te reserveren. Bij Loes Delfshaven beschikt over maximaal 20 zitplaatsen voor een veilig samen zijn.

Tarieven besloten activiteiten

Zakelijke arrangementen

Meer informatie en prijzen?

010 4773453 / 06 53225056 of
mail astrid@bijloesdelfshaven.nl

SaveSave

SaveSave