Verrassingslunch

Naast de lunch á la Carte, bieden wij een aantal luncharrangementen waarvoor gereserveerd* kan worden. In de afgelopen tijd hebben wij deze naar volle tevredenheid mogen serveren.

Verschillende gerechten van de kaart worden in gangen geserveerd, aangevuld met gerechten van de dagkaart en zoete lekkernijen. Uiteraard alles vers en huisgemaakt. Hieronder hebben wij drie opties samengesteld. Deze luncharrangementen duren minimaal 1,5 uur, maar de gasten zijn van harte uitgenodigd te blijven genieten van onze gastvrijheid.

Verrassingslunch 1
€ 15,50 p.p.

4 gangen; wrap, soepje, luxe belegd brood en zoete lekkernijen.

Verrassingslunch 2
€ 18,50 p.p.

5 gangen; wrap, soepje, salade, luxe belegd brood, zoete lekkernijen.

Verrassingslunch 3
€ 21,50 p.p.

6 gangen; wrap, soepje, salade, 2 x luxe belegd brood, zoete lekkernijen.

Exclusief drankjes. Drankjes vanaf € 2,40 voor koffie en thee, frisdranken € 2,40, vruchtensappen en smoothies  € 4,75. Overige drankjes in overleg volgens afspraak.

Ik kan rekening houden met allergieën en diëten mits deze vooraf zijn gemeld.
*Reserveren kan uitsluitend na telefonisch overleg: 010-4773453 / 06-53225056.

 

Reserveringen voor een verrassingslunch vallen onder aangegane overeenkomsten waarop de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing zijn. Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. De voorwaarden vindt u ook op: www.khn.nl/uvh-nl